2h Study Session + Networking

Mar 12, 4:00 – 6:00 PM

23
RSVPs

Study, meet new people, network... The choice is yours :)

About this event

Where: Link on this event page when it starts at 11:45AM (GMT -5).


Timeline:

(GMT -5) 11:45AM - Join in Enabled.
(GMT -5) 12:00PM - 10 min to talk about life :)
(GMT -5) 12:10PM - 45 min study round (Time to Focus!!!)
(GMT -5) 12:55PM - 10 min rest and chit chat
(GMT -5) 13:05PM - 45 min study round (Time to Focus!!!)
(GMT -5) 13:50PM - 10 min to share our progress and talk a bit more.
(GMT -5) 14:00PM - The end :(. But there is always another study session! :D

Networking:

For those who wish to talk and network, a link will be provided at the study session for that purpose.


What to Expect:

  • Engaging discussions: Dive deep into Full Stack Development topics with fellow learners.
  • Weekly goals: Stay motivated with achievable milestones.
  • Networking: Connect with like-minded individuals who share your passion for coding.
  • Fun and learning: Enjoy a vibrant and inclusive community of learners.

Who Should Attend:

  • Aspiring full-stack developers
  • Codecademy enthusiasts
  • Anyone interested in web development and coding
  • Those who want to make new friends!

Why Attend: Whether you’re a beginner or have some coding experience, these study sessions will give you the accountability you need and support from other learners in the Full-Stack career path. We believe in learning by doing, and our weekly sessions will equip you with the practical skills required to build dynamic web applications.

How to Join:

  • RSVP for the event above.
  • Make sure to have your Codecademy account ready.
  • Show up with a goal in mind, enthusiasm, questions, and a willingness to learn!
  • Don’t miss out on this opportunity to level up your coding skills and become a full-stack developer with Codecademy. See you there!

Follow us on social media for updates and coding tips: @codecademy

#Codecademy #FullStack #Coding #LearningTogether #fullstackcademy

Registration for this meetup is closed.
Please contact the meetup organizer for assistance.

Organizers

  • Michael Wiltfong

    Okta

    Full-Stack Chapter Lead

  • Grace K

    Full-Stack Chapter Lead

  • Bruno Pritsch Dec

    Full-Stack Chapter Lead

  • Jonathan T

    Codecademy

    Head of Community

Contact Us

23